تفاوت تلگرام رسمی و غیر رسمی

تفاوت تلگرام رسمی و غیر رسمی

پس از این که تلگرام در ایران فیلتر شد، تلگرام‌های غیر رسمی بسیاری توسط برنامه نویسان همراه با پروکسی‌های اتومات در گوگل پلی و بازار، منتشر شدند. به جز بحث پروکسی سر خود، فرق تلگرام رسمی و غیر رسمی چست؟ نصب کدام گزینه برای ما مناسب‌تر است؟ مزایا و معایب هر کدام چیست؟ در ادامه همراه برای دریافت پاسخ سوالات خود ما را همراهی کنید.

فرق تلگرام رسمی و غیر رسمی

همین ابتدا کار باید گفته شود که تلگرام، اپلیکیشن‌های غیر رسمی را به رسمیت نمی‌شناسد و عواقب استفاده از آن‌ها بر عهده کاربران است. در واقع برخی از برنامه نویسان با تغییراتی که بر روی تلگرام ایجاد می‌کنند، نسخه‌های غیر رسمی را با شکل و شمایل و امکانات بیشتر، روانه گوگل پلی یا بازار می‌کنند.

افراد با رفتن به سایت تلگرام و گرفتن مجوز ساخت اپلیکیشن و کلیدهای دسترسی به سرورهای تلگرام، این اپ‌های غیر رسمی را می‌سازند. کلیدهایی که به این افراد داده می‌شود  App api_hash و App api_id هستند که باید یادداشت شوند و توسط آنها درخواست‌های خود را به سرور تلگرام، ارسال کنند.

تلگرام رسمی چیست؟

برای این که به خوبی تفاوت تلگرام رسمی و غیر رسمی را درک کنید، باید آن‌ها را بشناسید. تلگرام رسمی، نسخه‌ای از تلگرام است که به طور معمول امکانات آن از تلگرام‌های غیر رسمی کمتر بوده و از طرفی امنیت آن بیشتر است. تلگرام رسمی، توسط پاول دروف مدیریت می‌شود و در گوگل پلی و بسیاری از پلتفرم‌های دانلود اپلیکیشن قرار دارد. برای دانلود تلگرام اصلی، می‌توانید وارد سایت تلگرام شوید و مطمئن باشید که در حال دانلود تلگرام رسمی هستید.

مزایا و معایب تلگرام رسمی

می‌توان گفت مزیت اصلی تلگرام رسمی، امنیت بالا آن است که از پیام‌ها با رمزگذاری End_to_End محافظت می‌کند. به غیر از پیام‌ها، تلگرام باید از لوکیشن افراد نیز محافظت کند. آیا تلگرام قابل ردیابی است؟ می‌توان گفت با روش‌های خاصی می‌شود محدوده‌ای از لوکیشن افراد را پیدا کرد. از معایب نسخه اصلی این پلتفرم می‌توان به امکانات محدودتر آن نسبت به نسخه‌های غیر رسمی اشاره کرد.

فرق تلگرام رسمی و غیر رسمی

 

تلگرام غیر رسمی چیست؟

تلگرامی است که توسط برنامه نویسان دیگر با سورس کدهای تلگرام، اما با اندکی تغییر طراحی می‌شوند. برای ساخت این برنامه‌ها، باید افراد دانش برنامه نویسی بالایی داشته باشند، به‌طوری‌که کدها را درک کرده و تغییراتی در آن‌ها ایجاد کنند. در واقع بیش‌تر این نسخه‌ها وقتی روی کار آمدند که تلگرام در برخی از کشورها به خصوص ایران فیلتر شد.

نسخه‌های غیر رسمی با امکاناتی که در اختیار کاربران قرار می‌دهند و همچنان امکان اتصال به تلگرام با پروکسی خودکار، محبوبیت زیای دارند. البته در حال حاضر امکان استفاده از پروکسی در تلگرام اصلی وجود دارد و شما می‌توانید با عضویت در چنل‌های پروکسی تلگرام از این پروکسی‌ها برای اتصال ایمن و سریع بهره ببرید.

مزایا و معایب تلگرام غیر رسمی

یکی از مشکلات این نسخه‌ها، تعداد زیاد تبلیغات آن‌ها است که به دلیل خرید ممبر تلگرام توسط صاحبان چنل‌های تلگرامی در این اپلیکیشن‌ها، انجام می‌شود. بحث امنیت، دیگر مشکل تلگرام غیر رسمی است. به گفته پاول دروف، بیشتر نسخه‌های غیر رسمی تلگرام، امنیت بالایی ندارند. می‌توان گفت تنها ایراد این نسخه‌ها، بحث امنیت و تبلیغات آن‌ها است وگرنه از نظر سرعت، نسخه‌های رسمی و غیر رسمی به یک شکل عمل می‌کنند. در ادامه می‌خواهیم تعدادی از مزیت‌های اپلیکیشن‌های غیر رسمی تلگرام را برایتان بیان کنیم.

  • حالت روح

یکی از ویژگی‌های بیشتر تلگرام‌های غیر رسمی، حالت روح است. در این حالت شما آنلاین هستید، اما افراد نمی‌دانند  و متوجه آن نخواهد شد؛ به همین دلیل به آن، حالت روح می‌گویند.

  • فوروارد همراه با حذف نام

یکی از مشکلاتی که مطمئناً اکثر شما در تلگرام اصلی با آن مواجه هستید، مشکل نام افراد در هنگام فوروارد مسیج‌ها است. در بیشتر نسخه‌های غیر رسمی، شما می‌توانید پیام‌ها را فوروارد کنید بدون این که نامی از فرستنده اصلی باقی بماند.

  • تم‌های مختلف

در نسخه‌های غیر رسمی، تم‌های به مراتب زیباتر از نسخه رسمی وجود دارند. هم چنین ابزارهای خاصی وجود دارند که با استفاده از آن‌ها، شما می‌توانید تم‌های کاستم متناسب با سلیقه خود ایجاد کنید.

سخن پایانی

در این مقاله از ممبر پارس به فرق تلگرام رسمی و غیر رسمی پرداختیم. اگر می‌خواهید امکانات بیشتری در اختیارتان باشد و دیزاین‌های متنوعی را در پلتفرم تلگرام، تجربه کنید به سراغ نسخه‌های غیر رسمی بروید. اگر بحث امنیت برایتان مهم است و پیام‌های محرمانه‌ای را رد و بدل می‌کنید، بهتر است از نسخه اصلی بهره ببرید.

majid
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *