هر چنل تلگرامی برای شروع و ادامه دادن، نیاز به خرید ممبر در این پلتفرم دارد. اما باید قبل آن به خوبی با تفاوت ممبر اختیاری و اجباری آشنا شود. روشهای اختیاری و اجباری از مهمترین روشهای حال حاضر خرید ممبر به حساب میآیند که هر کدام مناسب هدف خاصی هستند. در ادامه همراه ما باشید تا به خوبی با این روشها و تفاوتهایشان آشنا شوید و بتوانید یک چنل موفق را راهاندازی کنید.
تفاوت در نوع ممبرهای جذب شده
خرید ممبر تلگرام به صورت اجباری یا اختیاری، تعداد ممبرهای چنل شما را افزایش میدهد، اما هر کدام از روشها، ممبرهای خود را از منبع مختلفی جذب میکنند. در ادامه میخواهیم به بررسی منبع و نوع ممبرهای جذب شده توسط روشهای اختیاری و اجباری بپردازیم. البته قبل از آن بگذارید دسته بندی کلی از روشها را در جدول زیر شرح دهیم.
تفاوت در منبع جذب ممبر
مهمترین تفاوت ممبر اختیاری و اجباری در منابعی است که این روشها با استفاده از آنها برای کانال شما ممبر جذب میکنند. در واقع تنها منبع جذب کاربران در روش ممبر پروکسی با دیگر روشهای خرید ممبر متفاوت است و منبع روشهای دیگر شبیه به هم هستند. روش پروکسی از تلگرام اصلی و رسمی، ممبرهای خود را جذب میکند.
روشهای اد قفلی و اد اجباری که جز روشهای اجباری هستند، ممبرهای خود را از تلگرامهای غیر رسمی میگیرند. در جذب ممبر به صورت اختیاری، روش دیگری به نام پاپ آپ نیز وجود دارد که ممبرهای خود را مانند روش اجباری از تلگرامهای غیر رسمی مانند موبوگرام و تلگرام طلایی دریافت میکند.
تفاوت در جذب ممبر زنده یا فیک
در بین روشهای گفته شده، تنها روش اد اجباری هیدن، ممبرهای زنده اما فیک را جذب میکند. در واقع این ممبرها وارد چنل شما میشوند و خود خبری از عضو شدنشان ندارند. میتوان گفت در این صورت آنها نمیتوانند از کانال شما خارج شوند چون عضویت به صورت مخفی است، اما نمیتوانند پستهای شما را ببینند و آمار بازدید چنل شما بالا نمیرود. در سمت مقابل دیگر بقیه روشها مانند ممبر پاپ آپ و پروکسی، ممبرهای زنده را وارد کانال شما میکنند. سعی کنید تنها در صورتی که به بالا بردن عدد منبرهایتان نیاز دارید، از روش اد اجباری به صورت هیدن استفاده کنید.
تفاوت در روش جذب ممبر
در ادامه بررسی تفاوت ممبر اختیاری و اجباری به بررسی روش جذب ممبر توسط این دو گزینه، رسیدیم. در جذب ممبر، همانطور که از نام هر دو روش پیداست، جذب اجباری همراه با اجبار و جذب اختیاری به اختیار کاربر وابسته است. حال، میخواهیم به بررسی دقیقتر روشهای جذب ممبر بپردازیم.
روش پروکسی ساعتی
در این روش، چنل شما به عنوان اسپانسر پروکسی برای ساعاتی مشخص در بالای صفحه تلگرام اصلی قرار میگیرد. کاربرانی که از پروکسی مختص به شما استفاده میکنند، میتوانند با کلیک روی چنل شما، وارد آن شوند و از کانالتان دیدن کنند. حال، اگر دوست داشته باشند، عوض کانالتان میشوند وگرنه جوین نمیدهند و میتوان گفت، حداقل تعدادی از پستهایتان بازدید خورده است.
روش پروکسی تضمینی
در این روش همانند روش ساعتی، کانال شما به عنوان اسپانسر پروکسی در بالا صفحه تلگرام اصلی قرار میگیرد. اما این بار محدودیت زمانی وجود ندارد و تا زمانی که تعداد مشخصی از کاربران تلگرام جذب کانال شما نشدهاند، در جایگاه اسپانسر قرار خواهید داشت.
روش پاپ آپ
پاپ آپ، یکی دیگر از روشهای اختیاری است که کاربران خود را از تلگرامهای غیر رسمی جذب میکند. در واقع روش پاپ آپ برای کاربران تلگرام غیر رسمی، پیامی مبنی بر این که آیا میخواهید در این کانال عضو شوید؟ میفرستد. حال، کاربران به اختیار خود میتوانند بر روی گزینه بله یا خیر بزنند.
روش اد قفلی
ممبر اد قفلی یکی از روشهای اجباری است که ممبرهای خود را مانند روش پاپ آپ و اد اجباری از تلگرام غیر رسمی میگیرد. در این روش، بدون این که از کاربران سؤال پرسیده شود، آنها را جذب چنلهای مختلف میکنند. همانطور که میبینید کاربران به اجبار جذب کانالهای شما شدهاند، حال برای آنها نوتیفیکیشنی فرستاده میشود که شما جذب فلان کانال شدهاید. در این مواقع کاربران میخواهند از چنل شما لفت بدهند، اما نمیتوانند، مگر این که تلگرام غیر رسمی خود را پاک کنند.
روش اد اجباری معمولی
در روش ممبر اد اجباری نیز ممبرها به صورت روش اد قفلی جذب میشوند. اما تنها تفاوتی که این وسط وجود دارد، این است که اگر کاربران بخواهند از چنل شما لفت بدهند، دیگر نمیتوانند در آن جوین شوند.
روش اد اجباری هیدن
در روش اد اجباری هیدن، افراد به اجبار در چنل شما عضو میشوند و برای آنها نوتیفیکیشنی مبنی بر این که عضو کانال شما هستند، نمیآید. این روش در واقع مناسب چنلهایی است که در کنار اد اجباری هیدن از دیگر روشها مانند پروکسی نیز استفاده میکند.
تفاوت در کیفیت ممبرهای جذب شده
کیفیت ممبرهای جذب شده جز مهمترین مسائل در تفاوت ممبر اختیاری و اجباری است. در واقع خرید ممبرهای زنده و با کیفیت میتوانند به رشد چنل شما کمک کنند و در نهایت منجر به سود فراوان شوند. همانطور که میدانید به جز ممبرهای اد اجباری هیدن، بقیه ممبرها، حالت زنده دارند و فیک نیستند. در حال حاضر، سؤال این است که ممبرهای کدام روش بهتر و باکیفیتتر هستند؟
ممبرهای روش اختیاری از روش اجباری بهتر بوده؛ زیرا کاربرانی که جذب کانال شما میشوند، کاملاً علاقهمند به چنل شما هستند. اگر این کاربران کانال شما را دوست نداشتند، در آن عضو نمیشدند. در بین روشهای پروکسی و پاپ آپ، میتوان گفت ممبرهای پروکسی بهتر است؛ زیرا این کاربران از تلگرام اصلی بوده و کیفیتی به مراتب بالاتر از دیگر ممبرها دارند.
در رابطه با ممبرهای روش اجباری، میتوان گفت، ممبرهای ادجباری معمولی و ادقفلی، به نوعی زنده هستند، اما نمیتوان گفت آنها به موضوع چنل شما علاقهمندند یا خیر؟ کاربری که به موضوع کانال شما علاقهای نداشته باشد؛ در نتیجه سطح فعالیت چنل شما را بالا نمیبرند و فرق آن چنانی با کاربر مرده ندارند.
بهتر است برای شروع به عنوان یک کانال نوپا سرمایه خود را فقط برای استفاده از روش پروکسی بگذارید. زمانی که پیشرفت کردید، باید به سراغ استفاده از روش اجباری و اختیاری بروید؛ زیرا علاوه بر زنده بودن پیج، عدد تعداد ممبرهای شما نیز حائز اهمیت است. برای بالا بردن تعداد ممبرهای چنل، استفاده از روشهای اجباری، بهترین کار ممکن به حساب میآید.
تفاوت در قیمت
در ادامه بررسی تفاوت ممبر اختیاری و اجباری به بحث قیمت رسیدیم، جایی که بسیاری از مدیران چنلهای تلگرام، تصمیم خود را برای خرید ممبر، قطعی میکنند. کاملاً مشخص است که قیمت روشهای اختیاری بیشتر از اجباری در نظر گرفته میشود؛ زیرا روشهای اختیاری ممبرهای باکیفیتتری را در اختیار چنل شما میگذارند.
در بین این روشها، روش پروکسی تضمینی، قیمت بالاتری دارد. در واقع به اندازهای که پروکسی تضمینی کارایی دارد، هیچ روش دیگری برای یک چنل، آن هم به صورت نوپا کارآمد نیست؛ بنابراین قیمت بالا آن عقلانی به نظر میرسد. به طور کلی برای شروع کار نباید قیمت را ملاک خود قرار دهید و باید بهترین روش برای گرفتن ممبرهای فعال و زنده را انتخاب کنید.
سخن پایانی
در این مطلب به بررسی تفاوت ممبر اختیاری و اجباری پرداختیم و تمامی روشهای موجود را با یکدیگر مقایسه کردیم. در این مقاله، روشهای اختیاری و اجباری از لحاظ کیفیت ممبرها، قیمت، روش جذب و زنده یا فیک بودن منبرهایشان مورد بررسی قرار گرفتند.